Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار شهید سید محمد حسین محجوب یکی از شهدای والا مقام شیروان در وصیت نامه خود گفته است: بر شهادت ها و اسارت ها صبر كنید كه خداوند با صبركنندگان است.

خبرگزاری شبستان-شیروان؛ سید محمد حسین در سال ۱۳۴۰ هجری شمسی در روستای مذهبی گلیان از توابع شهرستان شیروان و در خانواده ای متدین دیده به جهان گشود که قبل از شهادت خود در وصیت نامه اش عنوان کرد: بر شهادت ها و اسارت ها صبر كنید كه خداوند با صبر كنندگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

با اینكه سومین فرزند پسر خانواده بود اما همگی از تولد او بسیار خوشحال و مسرور شدند پدر و مادرش بعد از مشورت، ‌نام مولایشان حسین(ع) را برای او انتخاب كردند، او دوران ابتدایی و راهنمایی را در روستا سپری كرد دانش آموزی خوش اخلاق و مودب بود و با شروع دوران متوسطه، مجبور شد به شهرستان شیروان مهاجرت كند.

 

 

سید محمد حسین،‌ در اوایل انقلاب فعالیت گسترده ای از جمله (پخش اعلامیه های امام و شعار نویسی علیه رژیم ستم شاهی پهلوی) داشت و بعد از انقلاب با شور  و اشتیاق فعالیت را در بسیج آغاز كرد و همواره ارتباط خود را با ارگان های انقلابی حفظ نمود.

 

 

او به مجالس مذهبی و معنوی توجهی خاص داشت پس از اخذ مدرك فوق دیپلم به عنوان مدیر مدرسه شروع به كار کرد و سپس به عنوان مربی پرورشی در دبیرستان های شهرستان شیروان مشغول به خدمت شد که آخرین مسئولیت سید محمد حسین، تقبل مسئولیت امور تربیتی آموزش و پرورش بود كه زحمات زیادی برای قشر جوان این شهر متحمل گردید و تحول عمیق فرهنگی در قشر جوان به وجود آورد.

 

 

شهيد سيدمحمدحسين در سال ۶۳ ازدواج كرده و پس از ۴۰ روز ديگر تاب نياورد و مجددا راهي جبهه نبرد شد.

 

 

شهيد سيدمحمدحسين به بيت المال اهميت بسياري مي داد و حتي كاپشن جبهه اش را كه كهنه شده بود براي استفاده ديگر رزمندگان تحويل جبهه داد و حتي مواردي را كه با تلفن از جبهه به خانواده زنگ مي زد در دفترچه اي يادداشت كرده و در پايان هزينه تلفن را پرداخت مي كرد چرا كه معتقد بود تلفن بيت المال است.

 

 

سید محمد حسین سه بار به جبهه اعزام شد و در مسئولیت های مختلفی به فعالیت پرداخت، یكی از مسئولیت های جنگی وی معاون گردان در لشكر ۵ نصر بود كه نهایتاً سرانجام در همین مسئولیت، در یكی از روزهای لطیف بهاری، در منطقه  عملیاتی مهران، در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۶۵ به شهادت رسید و در كنار مولای خویش، حسین بن علی(ع) آرام گرفت.

 

 

با توجه به این كه سید محمد حسین یك مربی قرآن بود از این رو اهمیت زیادی به قرآن و نماز می داد. روزهای دوشنبه و پنجشنبه را به سفارش امام خمینی(ره) روزه می گرفت. حضور فعالی در نمازهای جماعت ( به خصوص نماز جمعه) داشت و عضو ستاد نماز جمعه شهرستان شیروان و یكی از افراد معتمد محله خویش محسوب می شد. چهره ای شاد و ظاهری آراسته و لبانی متبسم داشت. با همه افراد جامعه صمیمی و مهربان بود. تواضع و فروتنی و ایجاد صله  رحم در رفتارش را هیچ گاه فراموش نمی كرد.

 

 

سيدمحمدحسن برادر شهيد مي گويد: در آخرين مرحله كه سيدمحمدحسين قصد عزيمت به جبهه داشت مصادف با ماه مبارك رمضان بود كه براي خداحافظي نزد مادرم آمد، مادر گفت بمان تا ماه مبارك رمضان تمام شود و بعد برو.

 



شهيد به مادرم گفت: چشم! به صدام نامه مي نويسم و مي گويم جنگ را تعطيل كند و بعد از ماه رمضان دوباره شروع كند و منظورش اين بود كه دفاع از ميهن و آرمان هاي اسلام و انقلاب رمضان و شعبان نمي شناسد و در هر شرايطي بايد پاي كار بود.

 

 

سيدمحمدحسن مي افزايد: شهيد در طول حياتش مرتب از خانواده شهدا سركشي مي كرد و تاكيد بر اين موضوع از سفارش هاي موكد او در وصيتنامه اش به خانواده بود.

 

 

جدا نشدن از روحانيت اصيل از ديگر وصاياي شهيد بود و به همكاران فرهنگي خود توصيه مي كرد كه فرزندان را قبل از آموزش، پرورش دهند و در خصوص حجاب خواهران هم تاكيد داشت و ارزش آنرا بالاتر از خون شهيدان مي دانست.

 

 


زماني كه مدير مدرسه شبانه روزي دخترانه بود يك روز براي جمع آوري هداياي همكاران و دانش آموزان براي كمك به جبهه صحبت كرده بود كه آن چنان سخنان وي تاثير كرده بود كه يك نايلون پر از طلا توسط دانش آموزان و معلمان براي كمك به رزمندگان اسلام جمع آوري شده بود.

 

 

فرازهایی از وصیت نامه شهید:

1- خدا را سپاس می گویم كه مرا در زمانی آفرید تا بتوانم شهادت و جهاد را درك كنم.

2- خدایا تو را شكر می گویم كه چنین رهبری به ما دادی تا درس های امام حسین(ع) را دوباره به ما بیاموزد.

3- متواضعانه و غریبانه از همه می خواهم كه مرا حلال كنند و برایم طلب مغفرت كنند.

4- مسئولین، سهل انگاری های خود را به پای جنگ نگذارند.

5-  فرهنگیان عزیز! استقلال و آگاهی جامعه مدیون زحمت های شما است.

6- دانش آموزان عزیز! درس تقوای الهی را سر لوحه كارهایتان قرار دهید.

7- بر شهادت ها و اسارت ها صبر كنید كه خداوند با صبر كنندگان است.

8- خدایا! ما را با شهدا و صالحین در جهان آخرت محشور فرما.

 

شهرستان شيروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعيت، دومين شهرستان پرجمعيت خراسان شمالي است و در دوران دفاع مقدس ۶۳۷ شهيد تقديم نظام اسلامي كرده است.

 

 

 

پایان پیام/641

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیروان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهید شهرستان شیروان سید محمد حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۶۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه

سلام آیت الله خامنه ای به خانواده شهید زاهدی ابلاغ شد.   به گزارش تسنیم، رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوا برای ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب در منزل شهید زاهدی حضور یافت.   سردار محمد شیرازی رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوا با حضور در منزل شهید زاهدی گفت: حضرت آقا امر فرمودند که «از طرف من بروید خدمت خانواده عزیز شهید و سلام من را به ایشان برسانید و ان‌شاالله فرصتی بشود که این عزیزان را ببینم.»   گفتنی است سردار زاهدی در حمله اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق به شهادت رسید.   تصویر پیکر سردار زاهدی پس از شهادت

  کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: عکسی دیده نشده از سردار زاهدی در کنار رهبر انقلاب در روزگار جوانی حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه و شهادت 7 عضو ارشد سپاه (+فیلم و عکس)

دیگر خبرها

  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • فهرست نامزد‌های جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه اعلام شد
  • پیکر شهید «جلال اعتماد» در قروه تشییع شد
  • شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است
  • شهدا برکت مجموعه انتظامی هستند
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • پیکر شهید «جهانگیر بیات» در ماهدشت تشییع و تدفین شد
  • تشییع و خاکسپاری پیکر شهید رنجنوش، هم اکنون در همدان
  • تشییع و خاکسپاری پیکر شهید رنجنوش، دقایقی دیگر در همدان
  • مراسم بزرگداشت سردارشهیدجواددوربین درانزلی برگزار می شود